FAQs

sdf
Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami pabrik. pabrik urang aya di Propinsi Shandong. Wilujeng sumping di buka kami.

Dupi anjeun masihan kuring sampel saméméh nempatkeun hiji urutan?

Sampel nya sadia sakali nu peryogi.

sampel bebas bisa dikirim keur inspeksi kualitas lamun satuju mayar kurir, sapertos DHL, TNT, Fedex sarta suweng jsb

Tiasa produk Anjeun jadi logo urang?

Sumuhun, aranjeunna bisa. Simkuring nampi kana ngalakukeun bisnis OEM.

Mangga ngirim urang design logo anjeun, urang tiasa ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyitak dina produk.

Sabaraha lami nya jaminan kualitas produk anjeun?

jaminan kualitas urang nyaeta ngeunaan 1 taun. Éta pantes trust Anjeun.

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun ukuran urang? tiasa ngarojong kustomisasi?

OKÉ.

Mangga masihan kami ukuran anjeun, urang tiasa ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngahasilkeun pikeun anjeun. Miharep anjeun wareg.

Naon kakuatan tensile na elongation?

Kakuatan tensile nyaeta ngeunaan 650.700.800.900, elongation nyaeta ngeunaan 6% -8%.

What is the jaminan produk?

Urang jaminan bahan jeung workmanship urang. komitmen urang téh keur kapuasan anjeun kalayan produk urang. Dina jaminan atawa henteu, éta téh budaya parusahaan urang pikeun alamat na ngabéréskeun sagala isu customer mun kapuasan dulur urang

Naon istilah mayar anjeun? Kumaha urang mayar anjeun?

Naon istilah mayar anjeun? Kumaha urang mayar anjeun?

parusahaan urang bisa nampa bayaran T / T jeung T / C. Mun anjeun ngagaduhan syarat pembayaran lianna, mangga ninggalkeun informasi kontak anjeun atanapi ngahubungan kami langsung ku email.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?