• 8
  • 7
  • 9
  • 22
  • sys02
  • sys03
  • sys04
wartos
  • Neundeun Beusi strapping

    Beusi strapping pisan gampang ngabalukarkeun corrosion.What kedah urang nengetan lamun nyimpen éta strapping beusi? 1.When nu strapping logam ieu tumpuk, kedah aya euweuh cai condensed dina beungeut cai. sirkulasi hawa 2.The kudu dijaga dina gudang tempat dina strapping beusi disimpen. The rel ...
  • Naha nya aya skew di paking kalawan bundl ...

    Naha nya aya skew dina prosés packing? Naon alesan keur skew nu? Kita Hayu sareng abdi pikeun manggihan jawaban: paking tali disebut oge kebat. Eta dijieun tina poliétilén, résin polipropilén, strip tiis-digulung salaku bahan baku utama, sakumaha ogé nilon na poliéster. extruded salah arah tensile ...
kira-kira

Gaomi JinHe Metal Produk Kilang kitu aya di kampung halaman tina Mo Yan, nu meunangna Hadiah Nobel widang Sastra di dunya - Gaomi Kota, Shandong Province.It nyaeta ka kuloneun Qingdao (Qingdao Port) jeung di wetaneun kota WeiFang . JiaoJi Railway jeung QingYin Expressway meuntas Gaomi Kota kalawan lokasi alus teuing jeung angkutan merenah.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.