Lajme

  • Ruajtja e hekurit leukoplast

    Hekuri rripe është shumë e lehtë për të shkaktuar corrosion.What ne duhet të i kushtoj vëmendje të, kur ruajtjen e leukoplast hekuri? 1.Kur leukoplastin metalike është bërë pirg, nuk duhet të ketë ujë i kondensuar në sipërfaqe. qarkullimin e ajrit 2. duhet të mbahen në depo ku leukoplast hekuri është ruajtur. Rel ...
    Lexo më shumë
  • Pse ka një anuar në paketim me rrip pako?

    Pse ka një anuar në procesin e paketimit? Cila është arsyeja për të anuar? Eja me mua për të gjetur përgjigje: Paketimi rrip është quajtur edhe pako. Kjo është bërë nga polietileni, rrëshirë polypropylene, strip ftohtë-mbështjellë si material kryesor të papërpunuara, si dhe najloni dhe poliestër. extruded një mënyrë elastik ...
    Lexo më shumë