FAQs

SDF
A jeni një fabrikë apo një kompani tregtare?

Ne jemi fabrika. Fabrika jonë ndodhet në Shandong Province. Mirë se vini të na vizitoni.

Mund të më jepni një mostër para vendosjes së një urdhër?

Mostra është në dispozicion një herë ju duhet.

Pa pagesë mostër mund të dërgohet për inspektim të cilësisë në qoftë se jeni dakord për të paguar për ndërlidhës, të tilla si DHL, TNT, FedEx dhe EMS etj

Mund produktet tuaja të jenë logo ynë?

Po ata munden. Ne e pranojmë për të bërë biznes OEM.

Ju lutemi të na dërgoni logo dizajnit tuaj, ne mund të bëjmë më të mirën tonë për të shtypur në produkt.

Sa kohë është produkti juaj e sigurimit të cilësisë?

sigurimit të cilësisë ynë është rreth 1 vit. Ai është i denjë për besimin tuaj.

A mund të prodhojnë në përputhje me madhësinë tonë? mund të mbështesin personalizim?

NE RREGULL.

Ju lutem na jepni madhësinë tuaj, ne mund të bëjmë çmos për të prodhuar për ju. Shpresoj se ju jeni të kënaqur.

Cila është forca elastik dhe zgjatim?

Forca elastik është rreth 650.700.800.900, zgjatim është rreth 6% -8%.

Çfarë është garanci produkti?

Ne garanci materialet tona dhe mjeshtëri. Angazhimi ynë është për kënaqësinë tuaj me produktet tona. Në garanci ose jo, kjo është kultura e kompanisë sonë për të adresuar dhe zgjidhur të gjitha çështjet e konsumatorëve për kënaqësinë e të gjithëve

Çfarë është kushtet tuaja të pagesës? Si mund të paguani ju?

Çfarë është kushtet tuaja të pagesës? Si mund të paguani ju?

Kompania jonë mund të pranojë T / T dhe T / C pagesave. Nëse keni ndonjë kërkesat e tjera të pagesës, ju lutem të lënë informacionin e kontaktit tuaj, ose të na kontaktoni direkt me email.

Duan të punojnë me ne?