• 8
  • 7
  • 9
  • 22
  • sys02
  • sys03
  • sys04
News
  • Panyimpenan kang Iron strapping

    Iron strapping gampang banget kanggo nimbulaké corrosion.What kudu kita mbayar manungsa waé kanggo nalika nyimpen strapping wesi? 1.When ing strapping logam dibandhingke, ana kudu ana banyu padat ing lumahing. online circulation 2.The kudu katahan ing Warehouse endi strapping wesi wis disimpen. Rel ...
  • Apa ana skew ing packing karo bundl ...

    Apa ana skew ing proses packing? Apa alesan kanggo skew ing? Teka karo kula kanggo nemokake jawaban: Packing tali uga disebut mbendel. Kang digawe saka poliethelin, resin polypropylene, Strip kadhemen-mbalek minangka bahan baku utama, uga nilon lan polyester. extruded siji-cara tensile ...
About

Gaomi Jinhe Metal Products Factory dumunung ing tanah asalé saka Mo Yan, pamenang Penghargaan Nobel bidang Sastra ing donya - Gaomi City, Shandong Province.It iku ing sisih kulon Qingdao (Qingdao Port) lan ing sisih wétan kutha Weifang . JiaoJi Railway lan QingYin Expressway nglintasi Gaomi City karo lokasi banget lan transportasi trep.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.